De Voorbeschouwing

''Middenveld FairPlay heeft juiste balans''


Redacteur Jeffrey Koedam werpt wekelijks zijn blik op de Culemborgse eerste elftallen. In zijn voorbeschouwing kijkt hij naar de spelers en de elftallen. Wie zijn het? Wie gaan er spelen en wie gaan het verschil maken komend seizoen in de competitie? Deze week neemt hij de middenvelders van FairPlay onder de loep.

Seferdine Oukhiar

 

Stabiele middenvelder met voetballend vermogen die vermoedelijk op het vijfde klasse niveau aardig mee kan doen. Hij heeft wel geduchte concurrenten om rekening mee te houden.

 

Samir Aamri

 

Aamri is een van de ervaren spelers die het team van FairPlay moet gaan leiden. De fysiek sterke middenvelder kent onder meer een verleden bij RKC (jeugd), Magreb'90 en Hilversum. De nummer 10 beschikt daarbij over een uitstekende steekpass, waarmee hij de voorhoede van zijn team kan bedienen. Als Aamri ook maar 50% kan leveren van zijn hoogtijdagen, is hij de absolute leider van dit nieuwe FairPlay.

 

Redouan Benmoghyt

 

Multifunctionele middenvelder die eventueel ook in de verdediging kan spelen. Hij is een ouderwetse stofzuiger op het middenveld met een extra stel longen. Hij is ontegenzeggelijk ook een technische voetballer maar kan juist met zijn werkzaamheid een grote bijdrage leveren aan het technische elftal van de club.

 

Kamal Chatouani

 

Chatouani is een bruikbare speler binnen de selectie, hij heeft in het verleden reeds voor FairPlay gespeeld maar heeft in de afgelopen jaren, volgens onze informatie, weinig op het veld gevoetbald. Om deze reden kan het zijn dat hij wat langer de tijd nodig heeft om te excelleren. 

 

 

Akram Chahyd

 

Chahyd heeft een verleden bij Tricht en leerde daar het fysieke aspect van het spelletje kennen. Op vijfde klasse niveau zal hij vermoedelijk aardig mee kunnen doen omdat hij net als zijn teamgenoten over de nodige techniek beschikt. Daarbij kan hij op meerdere posities op het middenveld uit de voeten.

 

Achraf Ramdani

 

Ramdani heeft in het verleden onder andere voor het tweede elftal van Vriendenschaar gespeeld. Hij is een handige dribbelaar met snelle kap- en draaibewegingen. Hij beschikt daarnaast over een aardige steekpass.

 

Achraf El Khanoussi

 

El Khanoussi is een ietwat kleine maar erg felle middenvelder met een verleden bij Vriendenschaar en Elinkwijk. Hij blinkt uit met zijn passing en dribbels en kan ook een aardig balletje afpakken van zijn tegenstander. Hij is dan ook vrij allround in zijn kwaliteiten en kan zo een spil gaan vormen op het middenveld van FairPlay