Over Ons

 

We horen het u denken: ''Een nieuwe voetbalclub?''

 

Nee in tegendeel. FC Culemborg is HET voetbalplatform van de stad. We brengen nieuws, achtergronden, oude reportages, interviews en houden u op de hoogte van het lokale amateurvoetbal. 

 

In eerste instanties richten we ons op de eerste elftallen van Focus'07, Vriendenschaar en SMVC FairPlay. Daarnaast houden we de Culemborgse spelers in de gaten, die buiten de stad spelen. 

 

Maar waarom doen we het eigenlijk? We doen het omdat we gek zijn op voetbal en houden van de stad! Die combinatie fascineert en verbind ons allemaal!

 

Binnen drie maanden hebben we een plek ingenomen die er nog niet was. Samen met de spelers, de staf en de verenigingen zetten we het Culemborgse voetbal weer op de kaart. Onze Social media kanalen doorbreken momenteel alle records en ook de bezoekersaantallen van onze website nemen razendsnel toe. 

 

De organisatie van FC Culemborg is ook enorm gegroeid. Zo hebben we met Djaylani en Danique twee super enthousiaste vloggers in huis en staat de podcast op het punt van beginnen. Tevens hebben we een promotieteam opgericht. In de komende weken hoort en leest u er alles over.

 

We zijn ten alle tijde bereikbaar voor u

 

fcculemborg@gmx.com