Elftal van de week


Het Culemborgs elftal van de week zal voorlopig het laatste zijn. Het kabinet zet een streep door het amateurvoetbal en daarmee ook door het FC Culemborg elftal van de week. Ondanks de vele afgelastingen van afgelopen weekend, heeft de redactie toch een mooi ploegje bij elkaar gevonden.


Tussen de palen wederom Thimo Derks. In de belangrijke wedstrijd tegen OSM’75 wist hij de nul te houden. Delta Sports’95 keeper Bastian Spriel kwam zeker ook in aanmerking voor het elftal van de week maar de reddingen van Derks waren zaterdag van hoog niveau.

 

In de defensie nog meer Focus’07. Demian Ririmasse en Matti de Gramm lijken samen een sterk centraal duo te zijn in de achterhoede van de derdeklasser. Samen hielden zij de nul en maakten ze de OSM75-Aanval onschadelijk. Tegen deze twee heren heb je een vervelende middag.

 

WNC won zaterdag met 3-0 van Nivo Sparta en de Culemborgers Michael Soepnel en Sonny van Kranenburg pakken een plaatsje in het elftal van de week. Knap hoe deze jonge Culemborgers zich elke week laten zien in de top van de 1e klasse.

 

Rens van Vark keerde terug in de basis van het Houtense Delta Sports’95 en deed dat met succes. Delta Sports’95 won met 4-1 van Victoria en nestelt zich in het linkerrijtje van de 2e klasseOp het middenveld deze week twee Focus’07 spelers. Youri Baars en Masora Souhuwat. Laatstgenoemde speelt alweer 10 seizoenen voor het eerste elftal van Focus’07 en heeft met die ervaring nog altijd zijn meerwaarde.

 

Een andere routinier is Nehemia Sanaky. De aanvoerder van WNC kopte zijn ploeg op 1-0 voorsprong tegen Nivo Sparta en is de onbetwiste motor van de Waardenburgers.

 

Voorin deze week Joris van Santen en Maurice Sporkslede. Van Santen scoorde zijn eerste van het seizoen in zijn eerste basisplaats. Sporkslede scoorde ook, maar kon niet verhinderen dat zijn ploeg Leerdam Sport’55 verloor van ASH. 


Commentaren: 0