FC Culemborg en Covid-19

‘’Geen voetbal, minder nieuws’


FC Culemborg heeft sinds februari een impuls mogen geven aan het ‘slapende’ Culemborgse voetbal. We hebben te allen tijden als doel voor ogen gehad om het lokale amateurvoetbal wakker te maken door aandacht te geven aan het prestatieve herenvoetbal.

 

Tijdens de eerste Corona golf konden we iedere dag iets plaatsen. Er was altijd wel een transfer, een voorbeschouwing, nieuws of een prognose. Tijdens deze tweede voetballoze Corona golf, hoe lang deze ook nog mag duren, krijgen we het niet voor elkaar om dagelijks inhoudelijk nieuws te melden.

 

We willen onze eigen principes niet overboord gooien door uit te wijken naar minder frequent nieuws of andere takken van voetbal (jeugd/dames).

 

We zullen daardoor alleen nieuws plaatsen met inhoud en waar de volger wat aan heeft. Is er niets, dan leest u niets. Wellicht komt FC Culemborg later weer terug in de oude vorm, maar voor nu maken we een pas op de plaats.

 

We danken voor nu alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan FC Culemborg en aan alle voetballers en trainers die ons hebben geholpen FC Culemborg bekend te maken.

 

Redactie FC CulemborgCommentaren: 0